Pragnant atau tidak

Assalamualaikum nak tnye btol ke sy prangnant sbb dah bpe minggu ni asyik rasa loya je...pastu xblh mkn nasi rse mual...last period 3/12/22 skrg dah lewat 31 hari..klau ikot kn 4 week tpi xbuat urin test lg...perut rasa cm nak period tpi xperiod

Pragnant atau tidak
4 Các câu trả lời

sebelum ni period awak teratur tak? kalau teratur lewat period 3 4 hari dah boleh upt sis. saya belum lewat dh upt naik Double line. ni dah 31 hari belum upt betul2 penyabar awak ni😁 kita x boleh buat agaran melalui rasa sis. baik upt je senang. baru la hidup tenang. xde la fikir was2 mengandung tak ni. ke ngadung. klu dah last period 3hb12 bukan 4 week sis. dah lebih week dah ni. saya last period 25hb12. 5week 1day pregnant.

2y trước

betul tu kata puan bella. kalau last period 3 dis tu dah bkn 4w dah almost 2 bln dah tu sis. mybe dah 8w +-. sama la saya upt tu mmg sentiasa ada. every month mmg cek 🤣kita wanita period ni penting kalau tak dtg bulan tu better check jgn dibiarkan 😊

kalau lewat 31 hari tu bkn 4w dah sis. buat upt test sis. if positive boleh pergi klinik scan ❤️

sy lewat period 4hri dh cek upt alhamdulillah naik double line terang² cek upt sis

try buat upt sis