Lewat period

Hai momies and bakal2.. nak tnya sy dh lewat 4 hri period. Tp xde tnda2 nk period pon. Biase tnda2 dh dtg dh klo nk period. Period stiap bulan regular cume kitaran lama sikit. Cek upt 1 line je. Ade x momies kes mcm sy jgk? Tiber2 cek upt lps seminggu lwat jdi 2 lines? 😊😊 tq #ttc

1 Trả lời

awal sgt check upt if baru lewat 4 hari. better check if period lewat 2 mggu ke atas. klau negatif jugak, takut bulan ni hormon x stabil n ade stress itu ini. sbb bila dah kahwin ni kitaran period mmg berubah2 sbb bersama dgn suami. ade time period ade tanda. ade time xde tanda pun. plus tanda2 nk period n pregnant lebih kurg or sama je. kita je x prasan. tggu lg smggu lebih baru check balik

1y trước

Ok baik sis.. tgu lagi ni. Dah xnk beli upt dh. Smga ade rezeki . Klo xde pon xpe. Redo je.