Details scan

Penah tak details scan masa first time semuanya ok. Tetiba scan kali kedua, baby ada problem? Macam saya ni 1st details scan on 24weeks alhamdulillah semuanya ok then scan balik on 33weeks doc ckp jantung baby bengkak/berair sikit 😞 siapa penah jdi mcm ni..?

1 Trả lời

saya pernah buat details scan masa 24weeks semua okay tapi bila baby lahir jantung baby ada lubang dan air dalam kepala ada lebih sikiiit je la tp doctor kata takda yang merisaukan