Lendir bcmpur darah

pelik lendir dan darah dah keluar dua hri nurse still ckp jalan xbukak..n xnk tahan d wad..stress

10 Các câu trả lời

Sis boleh cuba tgk video2 komedi, bykkn gelak n senyum. Cakap2 dgn anak, create happy n positive mood 😊 Smbil boleh eksersais duduk rama2, squatting, window shopping.. Tgk frozen pon best jgk 😁 Jgn stress2 ya sis! Semoga dipermudah

Jangan stress2 mama...sy dulu anak 1st kluar lendir dgn darah. Jalan bukak 2cm. Dia suruh balik. Sy balik happy2 g jalan2, makan puas2, 5 hari lpas tu pecah ketuban malam. Esok tu baru bersalin. Masa tu 38w++

Tak pelik sis hehe.. Saya keluar lendir dan darah buka 1 cm jer. Lps 2 hari baru buka jalan slow2. Tu normal tanda awal. Sis pergi hospital klu sakit contraction atau air ketuban pecah. Sabar ye, jng stress.

Jgn stress sis... Relex je.. Byk kan berjalan..naik turun Tangga ke.. Pusing2 taman ke.. Yg jgn lupa berzikir.. Dan doa dipermudahkan bersalin

Byk2 jalan sis..kalau rajin buat squat (bole google prgnancy squat) insyaAllah sangat membantu. Sambil2 tu baca doa nabi yusof tu..

Sama mcm sy. Dah ad lendir dan darah keluar tp check jln 1cm disuruh pulang. Jd xtahu mcmna nak buat. Sy dh 39 weeks 3 days

Kalau kene wad, sis jalan2 kt dlm wad tu utk cepat kn bukaan..then pujuk baby utk keluar cepat

nk mudahkn bukaan kne happy, kne byk squat. sedih2 akn kecutkn balik nnt bukaan

jgn stres bhya tuk sis n kndungan

Anak 1st ke sis.. Due bila