Nasi

Pelik btl,sejak seminggu ni kalau masak nasi kt umah konfem xlalu makn, masak utk suami mkn ja..tp bila nasi di tmpt kerja dan di luar blh plak jamah??

2 Các câu trả lời

Sama mcm sy.. sy boleh mkn nasi kt kantin, itu pn utk mkn tgh hari shj.. balik keje ptg lgsg xleh mkn nasi yg MIL masak, nk paksa pun xboleh.. rasa mcm bau nasi tu busuk sgt..

5y trước

Ahhahah sy nk tgk nasik tu pn tanak..adehh..😅😅

.. me too.. pda awal kehamilan saya, sya xle cium bau nasi yg baru je masak.. for my nose, lain betul baunya..