Balik awal.. YAHOO

Pekeliling 1 jam balik awal utk ibu hamil. mungkin x ramai yg mohon. tp aku x, peluang balik awal dah ada. rugi tak ambik kemudahan yg ada.. betul x? bukan pasal x larat. tp pasal emosi dhn staf toxic... x kuasa melayan weh... baik gaduh dgn kucing, hahaha

5 Các câu trả lời

Jabatan saya tak boleh sebab bergantung kpd kelulusan KJ 🥲 Bak kata HR cuti ke balik awal ke maternity leave 90 or 60 days tu semua kelebihan & bukan hak kpd penjawat awam, depends on approval KJ. Tak semua keje gomen bestttt ye. Tp mujur company husband swasta bagi 3 bulan paid paternity leave (oil & gas) 😂

2mo trước

seronoknya paternity leave dia sebulannn. takde lah mak mak bersalin ni stress urus baby checkup sorang sorang kan. bila la gov nak bagi camtu. hahah

Company saya pulak terus je grant wfh untuk yang pregnant 😂 Saya masa pregnant saya sorokkan dulu. Dah masuk 4 bulan baru bagitahu Team Leader. The next 2 days tu terus company suruh wfh. And masuk balik next year (sebab due bulan 9) 😂

asalkan kerja siap datang kerja 8 nak balik 9am pun takpe kalau disediakan kemudahan tu. mulut org abaikan, asal tak susahkan orang, tak buat kerja org lain tertangguh sebab kita, dah

Saya haritu terlebih rajin sikit sbb kerja banyak sgt. Hr dah bgtahu suruh apply , tapi saya apply lewat sbulan 😂

Dh ada kemudhan ambil je sis haha xyah kesa apa org lain nk ckp.

2mo trước

itu lah pasal.. ada kt opis janji kerja siap sudah. pastu balikm