Emosi benau

Bila ngandung ni sensitif betul emosi ye, kucing berak merata pastu ngamuk nak buang , 5 minit kemudian tiber nangisssss teresak esak rase sayang nak buang. Walaupun bukan kucing sendiri, kucing suami. Pastu tetiba ye tiap bangun pagi rasa rindu kat suami pulak. Padahal baru je subuh tadi cium salam peluk. Bila suami balik cari pasal nak gaduh je🤣🤣 #firstmom #firstbaby

1 Trả lời

enjoy yourpregnancy journey ya! kena kawal juga emosi sbb kita bawa kandungan, dan anak pula feel perasaan2 tu.. tak nak perasaan tak elok tu diikuti anak yg dikandung.