Akhirnya gugur juga

Pd usia 12w anak syurga momy pergi selamanya, tiap kali scan pasti doctor cakap pd momy kantung kosong takda baby? tapi bila momy keguguran anak momy ada je sebenarnya... redha atas ketentuan Allah.. sekarang dh 30 hari berpantang selepas keguguran.

Akhirnya gugur juga
2 Các câu trả lời

Allahuakbar. Salam takziah sis. Syurga tempat anak sis. Semoga sis kuat & tabah. In Shaa Allah,Allah akan kurniakan lagi rezeki zuriat.

Terima kasih norhidayah, dh ketentuan, in syaa Allah mudah mudahan..Aamiin