kerap mengeras tapi tak sakit

Patut ke saya pergi hospital...sbb kerap mengeras tapi tak sakit...5 minit sekali ia mengeras tapi tak sakit?????patut ke pergi hospital????saya mengandung sudah 39minggu...

5 Các câu trả lời

Awak dah rasa less contraction tu dear.. pergi hospital cepat yea bawa barang keperluan semua ..doa banyak² semoga mudah urusan

4y trước

Wc sis

tanda nk bersalin dh tu...tgk jam..klu konsisten tiap 5 mnit mengeras ..terus je ke hospital

4y trước

X thu doktor x ckp pula buka dh brapa cm... Ni baru masuk ubat kputihan dari bawah...

tu dah tanda2 sis.. pg je hospital.. kang tak sempat smpi hospital lagi susa

4y trước

Mmng x skit tpi kna gi ,doktor nk pantau...syg kak bby...

sis dh ad keluar tanda2 mcm lendir telur tu x

4y trước

amin ..banyakan berjalan sis yer supaya jalan bukaan cepat bukak .msti boy kn😊

Rasanya dah kena pegi tuu

4y trước

Semoga dipermudahkan ye 🤗