Salam mommy, sy dh 39w5d, harini perut kerap mengeras tapi tak sakit sgt. Takda rasa senggugut juga.

Selalu baca contraction akan sakit. Skrg confuse patut pegi hospital ke tak. Baby gerak okay. cuma kerap mengeras. Dlm setiap 10 minit cmtu dia akan mengeras. #seriusnanya #firstmom #firstbaby #pleasehelp

1 Trả lời

jika kerap sgt dr 10 kemudian stiap 5 minit..puan perlu pergi ke hsptl asap..mg dpmudahkan segalanya amiin