Sesiapa boleh bantu saya. Macam mana nak naikkan hb. Skrg dh makan iberet pun turun 9. Jambu batu dh makn. Daging. Kacang. Mamariam dah makn.

Pati delima dh makan. Bak kata apa org ckp. Banyak dah consume. Tapi hb makin drop. Anyone send your help please

2 Các câu trả lời

Hi mommy, ada minum kopi, teh atau milo ke? Stop dulu kalau ada, semua tu ada kafein.

6y trước

11 pn ok dh