Ni kering atau apa ya?

Hi parents, Nak tanya la. Baby 5m, pampers Kadang tukar brand molfix or Huggies. Sepanjang 5m ni xda pun problem ni. Tapi 2,3 hari ni perasan bum baby mcm berkerak. Sbb apa ya? Ada cream x? after mandi Mmg letak sudocream n lotion. Kawasan ni je mcm ni, others xda pulak. Oh ya, saya Baru pindah rumah. Rumah agak berbahang Sbb dah lama xhujan. Ke ni Sbb peluh baby jadi mcm ni? Sbb lately baby kerap berpeluh. Edited : untuk penukaran diapers. Saya Mmg kerap tukar 3hrs daily. Sebulan boleh kata 2 1/2 pack diapers Dia Pakai. Sbb my baby kuat menyusu 5oz,2jam stgh skli

Ni kering atau apa ya?
21 Các câu trả lời

saya rasa puan kena cuba letak vaseline tuk baby... sbb jeli petroleum ni mmg elok tuk kulit

maybe kesan panas berpeluh tu..sis pergi klinik tunjuk doctor ni...or try tukar pampers kerap...

2y trước

Rasanya Yela panas. Sbb cuaca xpernah hujan. Ni dah hujan semula. Pampers pun tukar brand lain. Sapu jgk cream ezcema abang Dia. Now da cantik Balik.

kalau anak sy lps mandi sy just letak bedak je...tkde pun letak lotion ke ap..

saya taruk olive oil. cpt ilang merah2 tu bila ltk sebagai barrier.

guna pampers mamypoko, anak saya guna huggies punggung mengelupas

2y trước

Yang tmpt saya ada yg warna Biru Kat speedmart. Xda yg mur2 . Xpe. Saya tgk yg drypers dlu. If x Baru tukar

hani pakai bedak allano amway... hani ada jual awk

cari ni dkt farmasi. in sha allah berkesan.

2y trước

Saya Pakai Yg ni la puan. Mmg xfunction. Last2 pkai cream ezcema abang Dia Baru Ok n salin kulit.

try la pki vaselin baby tu... msti jadi...

1y trước

a.ah sllu jadi .. anak saya 2 2 klu ruam2 pampers guna vaselin je

Berapa kerap tukar diaper anak?

2y trước

Sebelum tu dia takde tulis

cube try guna bepanthen .