Punggung baby merah kenapa ya?

Hi mommy sekalin tolong bantu kenapa boleh jadi mcm ni ye? Sebab tukar brand pampers ke? Sebab saya selalu tukar lampin baby setiap kali kencing berat. Cuma 2 3 ni saya selalu tukar2 pakai lampin yang brand lain. Adakah ni sebab lampin tak sesuai?#seriusnanya

Punggung baby merah kenapa ya?
4 Các câu trả lời

masaalah ni dari pampers mom.. Anak saya pun mcm ni jgk Bila tepakai jenama lain

Samada sbb pampers tak sesuai atau wet wipes. Letak nappy cream sis

selalu ank sye jadi mcm ni sama ada pampers x sesuai atau sabun x sesuai

1y trước

ada guna wet wipes x? kalau guna wet wipes maybe dri wet wipes jugak.

mom guna wet wipes ke utk bersihkn? sometimes it could be wet wipes tu.

1y trước

Haah pakai wipes tissue. Kalau mandi takde pakai sabun apa apa mandi kosong je. Sama ada baru tukar pampers brand lain je.