Kelemumur.

Hi semua. Semasa hamil rambut saya dah tak gugur,tapi masalah lain pulak jadi,,kulit kepala saya jadi kering dan berkelemumur,, ada cara tak mcm mana nk buat? Saya syampoo 2 hari sekali#ingintahu #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Saya pun tetibe ada kelemumur time pregnant ni. Saya guna shampoo campur dgn tea tree oil. Maybe boleh try cari shampoo yg ada terus tea tree. Alhamdulillah memang berkurang dari awal pregnant tu

Sis boleh cuba shampoo mama' s choice. Sy x pernah guna tp byk good review untuk shampoo, conditioner n hair serum nie. Shampoo nie sesuai untuk masa preggy and after preggy. Sis boleh try.

3y trước

Sis tgk dalam shopee ada. Type Mama's Choice. Die byk produk untuk preggy mom. Cr yg shampoo dan conditioner.