Baby rambut berkelemumur

Hello parents My first baby girl, 1 year 8 months rambut memang lebat and berkelemumur.. ada suggestion mcm mana nak bagi hilang and shampoo apa terbaik ye? Kulit kepala dia kering and berkelemumur..and kulit kt kaki tangan pon kering..selalu ada luka..how nak hilangkan parut and apa shower gel terbaik ye..

15 Các câu trả lời

Sa guna sebamed shampoo tuk baby n Bzu Bzu coconut oil,..

Mcm baby sya , sya guna shampoo amway 🥰

Try pakai produk cetaphil

sapu minyak kt kepala dan urutkan

Try ni

2y trước

mmg bagus sebamed nie.. sy pakai time baby lagi smpi la anak da setahun 8 bulan.. 😁 jenis anak ade excema.. pakai mndian lain kulit jadi kering la, merah2 la.. sebamed jgk yg ok