Kepala baby berkelemumur

Ad petua x nk hilangkan? Ke kena botakkan? Baby 5 bulan..

Kepala baby berkelemumur
5 Các câu trả lời

Kalau sy dulu amik santan bg dia basi then letak dekat rambut baby gosok halis halis sampai kulit kepala then bilas.. kene buat kerap skit.. rambut pun jd bersinar... in sha Allah hilang... kalau x pernh bercukur lg better cukur jelaa sunat jugak buat yg tu.. tp yg santan tu pun boleh cuba.. tq

1y trước

Yup... mertua sy ajar mcm tu mmg kene basi... alhamdulillah rambut ank pun nampak berkilat je after tu... owh lupa biarkan kering sebelum basuh...

Ada cukur tak lepas baby lahir? Baby saya ada je kerak ni, lepas cukur kurang. Now 5m da xda. Tips saya, sebelum mandi, lumur la baby oil ke, olive oil ke, kt kepala baby. Then urut2, sikat rambut baby. Biar kjap. Buat hari2 tiap kali mandi. Insyallah hilang la nanti. Rambut baby pun tumbuh lebat

bbay sy. .xckur lg dlm hari. .thun dpn bru nk baut knduri sikit. .thun ni xdpt lg u all boleh ke kita buang cm tu je rmbut bayi. .

Ada pakai minyak rambut?

try buh minyak kelapa