Jawab, Komen & Menang Buku Scholastic Untuk Si Kecil Anda!

Hi parents! Best kan boleh menang buku untuk si kecil anda? Mudah pulak tu! Komen jawapan anda di bawah untuk peluang menang! Jangan lupa, anda perlu sertai di bahagian pertandingan juga. Klik link ini untuk sertai: https://community.theasianparent.com/contest/jawab-komen-menang-hadiah-buku-scholastic/1407?lng=my Good luck, semua! 🎉

Jawab, Komen & Menang Buku Scholastic Untuk Si Kecil Anda!
39 Các câu trả lời

3) Jawapan D. semua di atas 4) Saya layak menang Acorn Books kerana buku yang menarik adalah sahabat anak Saya yang lincah Dan gemar membaca, melihat Dan meneroka sesebuah buku.Sekiranya dia menangis, Saya akan bercerita Dan membacakan sebuah kisah kepadanya, lalu dia akan bertenang Dan Cuba meneroka cerita itu.its a fun act and good feedback for him. Saya harap dapat berkongsi cerita daripada buku buku yang akan diberikan sekiranya Saya menang

Jawapan : D.semua di atas. Saya layak menang Acorn Books kerana ia adalah buku yang dapat menarik perhatian kanak-kanak termasuklah anak-anak saya. Anak-anak memang minat membaca dari kecil dan sekarang mereka berumur 11 tahun, 8 tahun dan 5 tahun. Saya yakin anak saya akan gembira dengan buku Acorn Books, dan saya harap saya menang supaya dapat dijadikan hadiah kepada anak saya yang no 2 kerana hari jadi nya akan tiba taklama lagi

My answer is D Saya layak menang Acorn books kerana sebagai seorang ibu, saya sentiasa memberi suasana pembelajaran yang terbaik untuk Anak- Anak saya. Buku Scholastic sangat berkualiti dan semenangnya terbukti berkesan dalam membantu pembelajaran anak saya. Jadi, saya ingin memberi set buku Acorn ini sebagai hadiah hari jadi saya untuk memupuk minat membaca anak saya. Terima Kasih TAP Dan Acorn books

Jawapan : D .Semua di Atas ✔️ Saya layak menang Acorn Books Kerana anak saya yang bongsu berusia 3 tahun ini masa untuk anak2 belajar mengenal huruf & belajar membaca dengan teratur.Dengan adanya Acorn book yang mempunyai Format cerita pendek , teks mudah dibaca dan Ilustrasi berwarna dapat menarik minat anak² mendengar cerita dan belajar membaca. #scholasricacorn #theasianparent_my

✔️✔️ Jawapannya adalah D.Semua di atas 📗Format cerita pendek 📘Teks yang mudah dibaca 📙 Ilustrasi berwarna Saya layak menang Acorn Books kerana boleh dijadikan buku ceritanya bila ada waktu terluang walaupun masih kecil lagi.Kalau saya lakukan hari-hari ada kemungkinan akan menarik minatnya untuk mendengar cerita #scholasricacorn_asia #theasianparent_my

Jawapan: D. Semua di atas Saya layak menang Acorn Books kerana saya ada anak-anak yang suka membaca, lebih-lebih anak saya yang bongsu yang berusia 2 tahun lebih gemar membelek buku yang berwarna ini sangat menarik minat untuk dia lebih suka kan buku. Menjadi rutin saya sebelum tidur saya akan baca buku untuk anak-anak. Semoga ada rezeki buat anak-anak.

D, semua d atas❤️❤️ Saya layak menang Acorn Books kerana anak saya sangat suka membaca apatah lagi buku buku dari Acorn Books ini sangat menarik dan mudah dibaca oleh anak saya yg berumur 3 tahun ❤️ Selain itu, anak saya pasti gembira sekiranya mendapat hadiah dari Buku Scholastic Acorn ini. Terima kasih @tap and @BUKUSCHOLASTIC

Jawapan : D. Semua di atas Saya layan menang Acorn Books kerana kedua-dua anak saya suka tengok buku dan selalu kita baca buku sama-sama bila bila saja. Anak saya selalu pergi rak buku untuk cari buku baca sendiri juga. Harap ada peluang untuk dapat buku supaya anak saya boleh belajar lagi banyak perkataan dari buku Scholastic.

D - Semua di atas. Saya layak menang Acorn Books kerana saya ingin menjadikannya sebagai hadiah untuk anak-anak. Buku-buku yang ringkas dan berwarna ini boleh menarik minat mereka untuk membaca sambil mengisi masa lapang sepanjang cuti sekolah! Sekaligus dapat menghindarkan mereka daripada terlalu 'fokus' kepada gajet! 😄

Jawapan D, semua diatas Saya layak menang Acorn Books kerana buku ini sangat mudah dibaca dan difahami serta menarik minat membaca dalam kalangan kanak kanak disebabkan ilustrasi yang bewarna. Selain itu, buku ini boleh dibaca bersama anak anak ketika masa terluang bersama keluarga tersayang. Acorn Books memang terbaik.