Jawab, Komen & Menang Buku Scholastic Untuk Si Kecil Anda!

Hi parents! Best kan boleh menang buku untuk si kecil anda? Mudah pulak tu! Komen jawapan anda di bawah untuk peluang menang! Jangan lupa, anda perlu sertai di bahagian pertandingan juga. Klik link ini untuk sertai: https://community.theasianparent.com/contest/jawab-komen-menang-hadiah-buku-scholastic/1407?lng=my Good luck, semua! 🎉

Jawab, Komen & Menang Buku Scholastic Untuk Si Kecil Anda!
39 Các câu trả lời

Jawapan D. Saya layak menang Acorn Books kerana saya nak hadiahkan buku ini buat anak anak. Sy mahu tambah koleksi buku cerita anak anak. Semoga mereka lebih minat membaca. Kerana membaca jambatan ilmu. Dengan membaca masa untuk gadget dapat di kurangkan. Saya amat menggalakkan anak anak membaca di waktu lapang mereka.

jawapan: D Saya layak menang Acorn books kerana saya berniat ingin mengajar anak saya yang bakal lahir dengan menggunakan acorn book ini. Saya ingin menarik minat anak saya di awal usia kanak-kanak untuk minat membaca khususnya dalam bahasa inggeris. Reading is the bridge to knowledge. So, turn reading into habit. Tq.

Jawapan : D. Semua di atas Saya layak menang Acorn Books kerana anak-anak saya gemar akan buku cerita yang ringkas & padat serta mempunyai ilustrasi berwarna yang menarik minat mereka..Jika dapat menang buku dari Scholastic Acorn,tentu anak-anak saya teruja dapat menambah koleksi buku di sudut bacaan mereka..

D! Semua di atas :) Saya layak menang Acorn Books kerana anak saya dalam fasa suka membaca buku cerita sebelum tidur. Sebelum tidur, kami akan bacakan buku kepada anak kami sehingga dia sudah menghafal beberapa buku. Buku yang menarik seperti Acorn alan membuat anak saya lebih berminat membaca ❤️

jawapan:D semua di atas Saya layak menang Acorn Books kerana anak saya yg berusia 4 tahun minat menulis,membaca buku dan menyebut 2 suku kata.namun untuk gabung menjadi ayat masih belum boleh lagi..saya harap kalau menang boleh la mengajar anak saya membaca semoga ada rezeki untuk anak saya,Amin

jawapan : D : semua di atas Saya layak menang Acorn Books kerana dengan kepelbagaian genres, ilustrasi, warna, jalan cerita yang ada pada Acorn Books, akan sangat membantu anak² saya untuk lebih minat membaca. Juga boleh dijadikan hadiah sempena hari lahir anak ke-4 pada bln Mac ini! 🥰

Jawapan 💜 D. Semua di atas DONE FOLLOW IG 👍 💗 SAYA LAYAK MENANG ACORN BOOKS KERANA, ANAK SAYA NUR ANNISA FAIHA BERUMUR 3 TAHUN, SANGAT MINAT MEMBACA DAN MENGENAL SESUATU YANG BARU..SEMOGA ADA REZEKI ANAK SAYA..UNTUK MEMBACA DAN BELAJAR DENGAN BUKU ACORN BOOK😍😍😍😍

Jawapan saya pilih ialah D.semua diatas.. Saya layak menang Acorn book kerana saya suka jalan cerita dalam buku tersebut ringkas dan padat serta ilustri dan kaler yg membuat kanak-kanak tertarik dengan buku Acorn..Acorn book juga tidak membuat kanak- kanak bosan untuk membaca..

jawapan :- D ) Semua di atas Saya layak menang Acorn Books kerana untuk anak2 saya menjadi yang TERBAIK, tentulah saya mahukan sesuatu yang TERBAIK untuk mereka, dan pilihan saya Acorn Books adalah yang TERBAIK untuk perkembangan pembelajaran anak2 saya,, 😍😍🥰🥰🥰

D. Semua di atas Done follow scholastic.asia Saya layak menang Acorn Books kerana anak saya suka lihat dan berminat kepada illustrasi. Dengan buku ini anak saya akan belajar lebih banyak informasi dan vocabulary agak mudah dia menjadi anak yang petah bercakap 🥰