🎁 SHOPPING SPREE ALERT sa Ipanema!! 🎁

Parents, two (2) winners ULIT ang aming pipiliin para mag enjoy ng P2,000 worth of vouchers para sa comfy and cute IPANEMA footwear! Sumali DITO: https://community.theasianparent.com/contest/foot-care-is-self-care-with-ipanema-philippines/2047?lng=en

🎁 SHOPPING SPREE ALERT sa Ipanema!! 🎁
32 Các câu trả lời

KEEP IT CLEAN, EXPOLIATE REGULARLY TO REMOVE DEAD SKIN CELLS, MOISTURIZE TO AVOID DRY AND CRACKED HEELS, PRIORITIZE COMFORT IN FOORWEAR, #WaysToTreatYourFeetRight #IPanemaPhilippines #theAsianParent Sana manalo for my little girl 🥰🥰

1. KEEP IT CLEAN 2. EXFOLIATE REGULARLY TO REMOVE DEAD SKIN CELLS 3. MOISTURIZE TO AVOID DRY AND CRACKED HEELS 4. PRIORITIZE COMFORT IN FOOTWEAR #WaysToTreatYourFeetRight #IPANEMAPhilippines #theAsianParent

1. KEEP IT CLEAN 2. EXPOLIATE REGULARLY TO REMOVE DEAD SKIN CELLS, 3. MOISTURIZE TO AVOID DRY AND CRAKED HEELS, 4. PRIORITIZE COMFORT IN FOOTWEAR #WaysToTreatYourFeetRight #IPanemaPhilippines #theAsianParent

1. KEEP IT CLEAN, 2. EXFOLIATE REGULARLY TO REMOVE DEAD SKIN CELLS 3. MOISTURIZE TO AVOID DRY AND CRACKED HILLS 4. PRIORITIZE COMFORT IN FOOTWEAR #WaysToTreatYourFeetRight #IpanemaPhilippines #theasianparent

1. KEEP IT CLEAN 2. EXFOLIATE REGULARLY TO REMOVE DEAD SKIN CELLS 3.MOISTURIZE TO AVOID DRY AND CRACKED HEELS 4. PRIORITIZE COMFORT IN FOOTWEAR #WaysToTreatYourFeetRight #IpanemaPhilippines #theasianparent

KEEP IT CLEAN EXFOLIATE REGULARLY TO REMOVE DEAD SKIN CELLS MOISTURIZE TO AVOID DIRT AND CRACKED HEELS PRIORITIZE COMFORT IN FOOTWEAR #WaysToTreatYourFeetRight #IpanemaPhilippines #theAsianParent

KEEP IT CLEAN EXPOLIATE REGULARLY TO REMOVE DEAD SKIN CELLS MOISTURIZE TO AVOID DRY AND CRACKED HEELS PRIORITIZE COMFORT IN FOOTWEAR #WaysToTreatYourFeetRight #IPANEMAPhilippines #TheAsianParent

1. Clean 2. Exfoliate 3. Moisturize 4. Comfort #WaysToTreatYourFeetRight #IpanemaPhilippines #theAsianparent

1.) CLEAN 2.)EXFOLIATE 3.)MOISTURIZE 4.)COMFORT #WaysToTreatYourFeetRight #IpanemaPhilippines #theAsianparent

1. clean 2. Exfoliate 3.Moisturize 4.comfort #WaysToTreatYourFeetRight #IpanemaPhilippines #theAsianparent