Baby kurang respon bila dipanggil nama

Hi para ibu..nk tnya normal ke baby 6m kurang respon bila dipanggil nama..even bila ajak bercakap, try to engage talking, dia mcm xinterested..pdahal kita tau dia dengar kita panggil nma dia..kdang2 je dia toleh klau kt panggil nama 😅..#pleasehelp #firstbaby #1stimemom #ingintahu

3 Các câu trả lời

saya rse should be ok sbb dia bru nak kenal nama dia. tp kalau sis risau, mse check up nnt boleh tanya nurse

sis bleh rujuk dlm carta perkembangan baby dlm buku rekod appointment dorang tu..

Anak puan ok ke sekarang? sbb saya tgh alami perkara yg sama. anak 6 bulan juga