Pampers

Pampers mcm seluar tu 1 thn boleh pkai ke?

10 Các câu trả lời

Boleh je anak saya start pakai pants 5/6 bulan , sebab kesian bagi pakai yang tape , kadang kadang tape tu tajam , sampai luka luka tepi pinggang tu

sy pki kan time setahun 5 bln ni sbb start setahun ni saya perasan anak sy suka buka pampers tape ni..tu yg tukar..so far,ok jer

boleh je awak. both anak2 sy pakai since 5@6bulan. sebab dorang aktif. susah nak pakai kn yg jenis tape punya. sbb xreti dok snyp

9mo trước

haha. kan. sy yg abg suka no londeh pampers pant dia. xlrt mrh kdg tu🤣🤣

anak sy 6m dah pakai pants. bila2 pun tade masalah mom.. mana yg anak on mom on je lah

boleh je. sy pkaikan since 8 bln lg..mudah klu nk tukar time travel.

Boleh awak. Lagi mudah. Anak saya start 6 bulan dah pakai😊

Anak saya since 2 bulan pakai pant dh sbb mudah

bley.. lg snang nk pki..

boleh