Pampers newborn

Pampers brand apa yg okay dan berbaloi untuk newborn ye? Still confuse nak beli drypers ke huggies ke momypoko ke petpet. Any suggestion? #firstmom #bantusharing

35 Các câu trả lời

Klo sy, peminat tegar drypers.. dr anak yg lain smp bongsu... skg baby pn, dpt sample ttp drypers. xth la knp.. size n ketebalan(makin nipis sbnrnya.. tp compare harga dan quality okla dr yg lain)

baby sy dri NB sampai 4 bulan guna drypers wee wee dry tu tk pernah bocor.. Try pet pet tiap² malam bocor.. And then try Genki plk serasi, lepastu lembut je tk bocor pun..

sy beli huggies nb & mamypoko s. kalau tak sesuai nanti baru tukar lain. sbb katanya nb tak perlu beli byk2 baby cepat besar (kecuali baby prem/lahir kecil).

1y trước

Sy start pakai huggies airsoft size S, recommended sgt. Anak berak byk pun xbocor.

kena try n error. beli yg murah dulu. petpet ada yg bubble airsoft. bagus sangat2. drypers pun ada. tp drypers mahal.

Baby saya pakai molfix. Saya suka cutting dia..soft pun soft..tk pernah leaking atau bocor. Plus kat bahagian tape dia tu stretchable.

Pengalaman sy pakai huggies, mamypoko xtradry, drypers touch, drypers biasa, merries Yg plg ok huggies, plg xok drypers biasa

1y trước

Huggies yg mana satu eh. Huggies airsoft ke?

Miss boleh try mamy poko yang organic or Huggies organic untuk new born..memang selesa untuk new born..

Pengalaman saya bila dah try semua pampers brand di atas, saya paling suka mamypoko untuk baby saya.

sy pakai Diapex, serasi , kapas dia pun tebal, kulit baby kering je walau baby kencing dh bnyk.

experienced sebelum ni, saya pakai mamy poko extra dry. memang best! lembut dan tak melecet