pampers

Pampers apa yg terbaik ye utk newborn?any suggestion?

12 Các câu trả lời

Sy guna petpet bcs tu saje yg paling murah. Tp pakai okay je sesuai selesa. Sampai skrg petpet lg saiz s plak.

Pagi boleh try beli yg murah sis, mlm sebaiknya cari yg tahan 12hrs/10hrs.. Contoh mamypoko/petpet

huggies, pet pet. yg penting newborn kena kerap tukar at least 4 jam sekali utk elak ruam lampin.

5y trước

Dulu masa lahir guna Drypers touch Nb habis satu pack tukar pd Drypers Nb ok je insyallah tgk kemampuan

Sy yg sulung pkai petpet .. yg akn dtg ni pn petpet jgak .. sbb kualiti elok . 😊

pet pet..kulit ssuai sgt..pernah cuba drypers tp kulit baby jadi mcm merah2

Petpet memang terbaik. Pernah guna drypers, tp asyik bocor je

Pakai petpet je sis in shaa Allah sngt sesuai dgn kulit bayi

offspring ... bole try google

Drypers & Huggies

Drypes