leaking

Pagi tadi jam 4.30am trsedar sbb rasa ada air mngalir..then cepat2 mandi..dh x rasa air mngalir..x pasti air apa..tdo balik..bangun jam 630 tgok seluar basah bnyak dri biasa..n ada lendir ckit warna kuning2 hijau..masih confius..nk g hosptal ke x..bila rasa air tu still mngalir..cepat2 mandi trus g hosp..doc pun cnfius..sbb bla smpai hosp..air tu dh x ngalir..tapi sy asyik2 kne seluk..sakit yg amat sgt..bukaan baru 1cm..skrg admit kat wad..doc kata,kalau smpai esok x da contraction scara ntural..dia org tpaksa induce sbb last2 kne seluk td..doc kata mmang air ketuban yg leaking pag td..skrg air ktuban kurang ckit..8..aduii...tlg doakan sy semua?

2 Các câu trả lời

X perlu risau sebab dah admit.. doc akan pantau kamu.. smoga dipermudahkan

5y trước

Sakit x kne induce sis