umur janin

Pada usia kandungan saya sekarang, saya nak tahu berapa saiz janin saya sekarang.

1 Trả lời

Maaf, saya ada nak tnya soalan yang sangat sensitif. Dan sngat memalukan. Tapi, saya tetap juga saya nak tanya. Ok, dengan usia kandungan saya sekarang, blh lagi tak kalau saya nak ggugurkan kandungan ni. Maaf semua saya tahu pertanyaan dan perbuatan saya ni keji dan salah di sisi agama berdosa besar. Tp, saya belum bersedia sbb anak saya yg last, baru 1 tahu lebih. Dan sekarang ekonomi saya x stabil. Tolong, maaf kan saya semua

5y trước

Sis nikah tanpa pengetahuan family?