Janin Kurang Berat

Hari Ni Masuk 30w 4d..tapi Doc Cakap Saiz janin Kecil Dari Usia Kandungan. Apa perlu saya buat?

2 Các câu trả lời

sy dr awal pregnant smpai nak masuk LR scan last tu doktor cakap baby kecik 2.6kg je.. sekali keluar 3.3kg 😂😂😂 patut la mcm susah je nak teran.. kepala da keluar sangkut bahu pulak 😆 mmg tak sangka.. takpa bnykkan makan buah2an, sayur2an ya.. insya Allah yang penting baby sihat2 ja.. baby kecik kt dalam xpa senang nak teran.. 😄 moga Allah mudahkan 😊😊

Banyakkan makan buah-buahan. InsyaAllah saiz baby akan bertambah kalau kita mkn mknn yg kaya vitamin C. Selain tu amalkan diet mknn yg seimbang. Semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms