sedih

Pada 1 syawal sy rasa anak sy x bergerak...mungkin perut dah padat...pd 2 syawal sy jumpa doktor pakar...doktor sahkan anak sy dah meninggal....arini 3 syawal doktor akan masukkan ubat untuk proses bersalin...anak syurga saya dh 37 minggu 1 hari....hanya menunggu kelahiran...tapi Allah lebih sayangkannya....saya sedih sngt...sy x dpt bayangkan akan berpantang tanpa anak...doakan sy kuat

sedih
79 Các câu trả lời

Salam takziah sis... Moga dikurniakan kekuatan ati n semangat dlm menghadapi ujian Allah ni....& moga dipermudahkan segala urusan sis sekeluarga... aamiiin