maternity pad

Pad utk bawa ke labour room wajib yg ade tali korangg, sbb saya da terbeli maternity pad yg lekatlah pulakk? Nati deliver kt hospital goverment je

34 Các câu trả lời

X perlu bwa pad ke labor room..diorg dh sediakan. Kalo tmpt saya, hosp govt seremban, bawa ni je 1. Blanket/muslin swaddle 2. Kain lampin putih 3. Baju Nt dah kat ward confirm terus tukar pad dia pakaikan tu. Baik pakai pad/koteks overnight dari maternity pad. Selesa skit

Tali tu hosptal akn pakai kan bila lpas bslin nti da slesai smua pindah wad nurse akan tnya kalau kta ada bawa pad sndri. Kalau ada blh guna xda dorg bgi yg hosptal pnya yg btali..blh jak pakai pad biasa..sya guna librese yg tuk mlm tu jak

sya pakai maternity pad .. coz senang..sy pun goverment tp ad je diorg bg y melekat..klu lps bersalin pihal hsptal akan bg diorg punya y bertali tp lps tu boleh tukar pada kita punya.. nak senang boleh bli maternity pad

Nanti yang tali tu dorang ikat kan . Lepas tu bila dorang dah hantar kat wad tukar je pad libress overnight tu . Beli sekali disposal panties . Senang buang je . Tak larat nak tertunduk tunduk cuci

5y trước

Spender pakai buang . Nanti darah tu banyak bocor bocor kat spender . Baik buang je . Tak larat nak cuci . Bawa balik pun sape nak cuci kan sebab laki pun sibuk ke sana sini uruskan hal kita

Sy guna kotex y overnight tu je..tp kt lr die akn pkaikn pad y hosp sediakn lepas siap semua proses jahit menjahit tu..lepas balik ke ward baru tukar ke pad y kite sedia bw

Selalunya kt lr depa bg pakai pad hospital tp hari tu kt hospital Temerloh kena bwk pad sendiri. Elok la bwk yg tok bersalin punya sekurang-kurangnya bendang x mudah tersangkut

5y trước

Klau pad yg kt hospital tu sy x reti pkai...

sllu sya beli pad stayfree overnight sbb xselesa ngan pad yg sedia ada dkat labour room,lepas drg bgi pad tu dah penuh sya akan gnti sedri dgan pad yg sya beli

Klu sy la..pad biasa pn ok je, lebih selesa..cuma pad hospital tu nurse nk tgk brapa byk pendarahan kita kot..sbb tu diaorg bg 2 lapisan😀

takdelah wajib pun bertali ,saya pakai je yg lekat tu .diorang cuma nak tahu banyak mana je darah kita klua ,tu yg diorang bagi yg bertali tu

Gne yg maternity punya sbb nanti doc dtg cheack dia minta tukar yg lain plk...so blh jimat sikit..dh nak keluar hospital pakai yg overnight punye..