Bedung bayi

Ok ke untuk perkembangan bayi jika bayi sering dibedung? Anak saya dh masuk 3 bln. Dh boleh senyum dn mula buat bunyi bila kita berbual bersama. Cuma dia susah nak tidur jika tidak d bedung. Jd stp kali dia menangis seakan mengantuk saya akn bedung dia. Setiap masa. Ok ke? Sbb umur waktu ni bayi mmg suka tdo utk perkembangan. Tp asik d bedung ok ke?

4 Các câu trả lời

boleh je sis...klau tido bedung je....tpi wktu tido jela...sbb baby 3 bulan dh pndai nk main2.....

Boleh je bedung tapi time tidur sajalah. Umur macam ni dah boleh main. Bedung tu Tak kacau pun

Ok je bedung waktu tido. Nyenyak skit dia tido & mase tido dia pn berkualiti.

Bole je sis.. Ank sye berbedung smpai 10 buln