Dah msuk 14 week tapiii..

Alahan masih ade lagi.. Msuk je maknan mlut truss rasa masamm.. Rasa loya.. Mknan pedass lsung xbleh nk mkan nnti prut brangin.. Try puasa tpi sy kerap rse letih penat dh laparr jerr.. Dahaga xtrasa plak.. Hri ke2 puasa pnuh.. Ya allah prut asyik laparrr je.. Bauu je mkanan perut berbnyii.. Tpi lpass je brbuka prut rasa kembungg dn xselesa.. Buat masa skrang sy xpuasa dulu.. Risau dngn keadaan janin dn sy.. Skrang xpuasa pum letih jee.. Nk msuk dpur takdak mood.. Entahla hamil kali ke2 ni xthu la knapa dapur dan makanan pedass mnjdi musuhh sy😂😂 sblum ni sy suka je msuk dpur msak n mkan pedasss.. Skrangg dh xblehh huhuuu

1 Trả lời

takpe kalau sampai mengganggu kesihatan berbuka jela nnt boleh ganti dan bayar fidyah. tapi masih kena cuba puasa ye sebab puasa masih wajib. cuma kalau lepas sahur pun 8 pagi tu dah tak tahan, tak salah pun nak berbuka. niat puasa masih wajib.