makan dan makan lagi

nyyuummmy..2kli dh mkn nsi hri nie trasa lapa lgii..ape lgi kite mkn kek plak skrg...jemput mkn yer mummy smua..eheheeheheh???...fav mkn mknan manis...mnum air gula dah 2kali Alhamdulillah NO GDM wlpn suka mkn manis2...

makan dan makan lagi
53 Các câu trả lời

Sedapnya. Nyum nyum 🤭😍. Semoga sis dan anak dalam kandungan sihat wal afiat. Aamiin 🤲🏻

5y trước

tq sis...Aamiin .

Sis,kalau order. Dpt macam dlm gambar ni x? 😂 ke kena order sejenis² je. Teringinnya 😭

5y trước

Mkn seketul boleh lgi..manis tu..sy kurang gemar bnda mnis..btw..corak kek tu cmell😅

5y trước

owwhh...tq sis..

Ya Allah sis.. terliur nya tengok. Tak pasal2 mengidam nak makan. 😅 Warna pastel tuu...

5y trước

eheheheh🤭🤭..sorry sis..blh order sis

Nampak sedap.. Tapi sekarang mengandung tak boleh makan benda manis.. Rasa terkejut.. Haha

5y trước

alahaiiii sian nye sis...rmai gak ibu2 GDM n xleh mkn manis2 yer...

Nak juge kek mcm tu... Setiap 1 menit dapat makan 2 potong jadi lah..🤣🤣🤣🤣🤣

5y trước

Hahahah....

Untunglaa..kita makan pun tak selera. Dulu makann tu febret sesangat..skrg 3m down..

5y trước

sbar yer sis...skrg pun sya dh 3m jgak..awl2 dlu jer xde selera

Waaa sedap nyaawww.. pelangi2 warna semua, wrna yg lmbut2 mcm crayon jek.. comel

Sy pun suka manis2. Alhamdulillah no gdm tp pantau2 jgk kot terlebih mkn manis.

5y trước

dh mnum air gula ker???

Ummm nyaman nya nangga. Tapi kmk sik dpt mkn gik. Selera ke laut tek

5y trước

Nyalah..sik dpt gik. Klak2 bagus la kmk tek