Selera Makan Makin Berkurang

Dari sebelum tahu mengandung perut asyik lapar je...start 5w selera makan makin berkurang dari 3x mkn.. Jd 2kli mkn.. Skrg 1skli mkn dh tu pun pkse mkn bg ad tenaga..mkn ns pun tawa je mulut... 🍏🍎🍊🥛.. 4ketol nie jelah peneman setia selese cikit tekak...stkat nie just kurg selera mkn jelah... Alahan lain xde.. Skrg dh 7w3d.. Ada yg sme dgn sis ke.. Bbyfirst21feb2021

2 Các câu trả lời

Sy awal2 hritu mcm ni jgk..klau bau nasi pun jdi mntah..tpi lama2 dy makin ok alhmdulillah lepas 12 w semua tu dh hilang

Sama..sy pun baru masuk 8w hari ni. Mkn sgt sikit kerana perut susah hadam dan muntah terlalu kerap.