makan dan makan lagi

nyyuummmy..2kli dh mkn nsi hri nie trasa lapa lgii..ape lgi kite mkn kek plak skrg...jemput mkn yer mummy smua..eheheeheheh???...fav mkn mknan manis...mnum air gula dah 2kali Alhamdulillah NO GDM wlpn suka mkn manis2...

makan dan makan lagi
53 Các câu trả lời

Adoiii hhaha kite tk leh nmpk craving2x 😂😭 aduiiii sedopp ny...😋

5y trước

eheheheh🤭🤭🤭...sdappp sis

Sama jak kita sis, mkn manis2 tp xda detect kncing manis. Hihihi

5y trước

yuupp..fav mnis2 nie

Alahai sedapnya😅, kalau dapt cenggini sekejap je habis ni hihi

5y trước

btul tu sis...sya mmg xckup yg tu jer..bile bt sndri nie n utk jual sndri jgak mmg asyk mkn jer

boleh bagi tips tak apa awak amalkan tak sangkut GDM? 😁😅

5y trước

iyeee btul tuu sis..owhh...mmg ptt jga pmknann msa ngandung nie sis..byk kn mnum air kosong jer dh memndai wlpn kite suka mkn mnis tpi kwal sikit yer..

Aduhhh.. mengoda btl lah makanan sis ni🤤🤤🤤🤭🤭

5y trước

org srwk mmg kna pndai bt kek sis tu pndapatn smpingan sya..ehehhehe

Sedapnya sis.tp sy gdm.. Esk bsp, lg lah sy kena kontrol😥

5y trước

laaaa...yer ker..xpe sis sabar..nti dh slmt brsalin bls dendam mkn byk2 tau

sedap nye nk buat gak la...mntk resepi blh..

Alahaii..mnee plakk nk dpt ny. .😑. .sdpp nyaa. .

5y trước

sya seremban n9...

Sdapnya sis. 😋😋 Kaler lembut je. Mcm aiskrim.

5y trước

yerr..rmai yg ckp gitu colour dia yg bt dorg trgoda..blm mkn lgi..bile mkn jer nak2 lgi...

Adududu sis.. campur campur mcm ni berape ni 😋

5y trước

klau nk blh order skrg yer sbb tgh ambk order