mengandung 4 weeks

Normal kew mengandung 4 weeks pi scan kantung x da lagi

53 Các câu trả lời

Hari tu sa pn mcm tu nmpk dinding menebal kantung x nmpk lagi but last week repeat scan Alhamdulilah kantung da nampak🤲🏻dan skrg da 8weeks 3days

Awk... Scan 7 weeks pon ade y xnmpk.. Ini kan y scan 4 weeks..banyakkan gali maklumat utk early pregnancy agar kita x stress if berlaku itu ini ok

mmg xnmpak..sebab saya pun dh p scan tp doktor ckp xnmpk lagi Tue ..saya Di suruh dtg Chinese New year nnt Bulan 2 untuk scan semula...😊

saya mcm tu jgk sis... bnyk org komen normal.. kantung nmpk dlm 11 week camtu

Saya 4 week pun xnmpk bulat tu , scan bawah xnmpk scan perut pun x nmpk , dr bagi refer ke hospital sb takut luar rahim ☹️

Normal. 4w baru sangat. Biasa orang akan scan 6w keatas.

Sy pun sama.. 4w x nampak lg then doc suruh dtg lg after 2w.. scan ni penting takut preg luar rahim..

Yaa..awal lagi awak,sy 6week bru nampak kantung kecik ajer

4y trước

sama la kita..tp sy cuci cukup2 baby 4 bln

Hi, saya dah 4weeks 4 days: nak tnya mommies kt sini, perut Ada mengeras ke esp. kt bwh pusat

Saya mengandung 8weeks tapi Doktor Kata ada kantung je Baby tak nampak lagi .. normal jgk ke ? #firstbaby

4y trước

doc kate normal ke x,???