Scan 6 week 5 days

Normal ke kalau kantung kosong? Sebab masa scan 4 weeks, kantung baru nak jadi. Masa 5 weeks, ada darah keluar tapi pudar sekali je. #anakfirst

4 Các câu trả lời

Baru lagi sis. 8-10w bru nmpk janinnya InsyaAllah.. Ni doc sy bgthu.. Just kene jaga makan yg berkhasiat, ambil asid folic, take rest bnyak2.

3y trước

Tq sis.. Sy risau je bila doc kata ada kantung je.😔

think positif, jgn stress. biasa 8mggu ke atas dh nampak. insyaAllah. moga dipermudahkan urusan❤️

macam mana ya sekarang, dah jumpa janin? saya alami situasi yg sama skrg mcm sis 😥

sis da gmbr scan masa 6 weeks kh?