Nak tanye.

Normal ke ye baru 4minggu tp doc kata taknampak lagi . baru cek upt pagi td double line.. terus g scan .. scan doc kata xnmpk lg mungkin sbb kecik

Nak tanye.
100 Các câu trả lời

saya baru je dari hospital untuk scan. doktor cakap lagi bagus kalau dah 8minggu baru scan. sebab jelas

Saya 5week baru nampak kantung . Then scan plak masa 9week dah nmpak sikit siap boleh dgaq jantung baby..

Sya masa scan 4w pn blm nmpk apa2 lg.. Sbb bru dlm proses.. Then scan masa 10w dh nmpk baby n jantung kelip2..

5y trước

Yes..lps tu terujaa..😅

Normal sbb baru 4 weeks.. kalau nk nmpk.jelas kena tggu 9 weeks means kandungan da masuk 3 bulan.

Sy pun 5minggu xnmpk lgi.. mula dr sspct kndngn luar rahim tp alhamdulillah scan bwh nmpk jelas..

Normal, saya pregnant dulu enam minggu baru nampak titik je. Depends jugak tiap org tak sama.

Sy hri tu p scan 5 week xnmpak ape2 pun.. pastu Kali ke 2 scan 8 weeks dh nmpak semua nyaaa.

Sy scan 6 minggu pun xnampak apa..scan 8minggu Alhamdulillah Baru nmpk baby dan heartbeat

Normal.. Saya scan 5 minggu nak masuk 6 minggu tak nampak lagi. Nampak kantung je. :)

yes ..sy 5 weeks scan pun x nmpk apa2 g.. tggu dlm 2 or 3 weeks lagi nnti nmpkla tu