SAKIT ARI2 5 WEEK

Normal ke tak ni ibu2 sakit ari2 5 week?? Takde darah tapi sakit mcm nak tberak tp tak juga nak berak... Sakit mcm yang segunggut medium punya sakit... Tp kdg datang kdg hilang... Normal ke tu??#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #1stimemom #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Normal. Sakit tu sebab telur nak melekat kat rahim. Sy masa awal2 sakit mcm senggugut ni jugak. First time jadi tak tau dan tak terfikir pun mengandung. Ingatkan nak period sebab masa tu buat UPT banyak kali semua negatif. Pegi hospital, doc suspek appendicitis la fibroid la sampai dah plan nak operate. Bila pegi hospital swasta, buat test darah, baru tau positif. Kandungan baru 4w

3y trước

ohh yeker.. adui risauu sy.. trima kasih yer sis.. atas perkongsiannya😍

Yup normal, rahim tgh mengembang

3y trước

Selagi takde bleeding atau sakit melampau tu kira normal 😁