38 minggu 6 hari

Normal ke skrg naik berat lagi..baru seminggu timbang berat dah naik 3kg#ingintahu #seriusnanya #firstbaby #pleasehelp #firstmom

8 Các câu trả lời

normal.. tpi sbnrnya kan, sya pon org bgthu kalau kita nak dekat dekat nak bersalin memang berat akan naik sbb baby dah makin kebawah. sya pon mcm tu, smggu sblum bersalin berat baik mendadak 76kg... lps tu hri bersalin tu nak msuk wad, berat trus jdi 80kg.

Sy penah naik 6 kg seminggu😝 sbb faktor diet makan mcm2.. bp dan gula bacaan ok… nampak sgt makan banyak… jgn tiru yaa 😅

Normal. Tapi kalau naik banyak, nurse atau doktor akan tanya. Apa pun elak makan makanan yang tinggi gula.

ada ja org yg naik berat walau dah term

normal je sis dh hujung² ni.😅

normal. kena jaga mkn nk dkt due ni

2y trước

bukan setakat kita je yg naik. berat baby dlm rahim kita pon boleh naik tau kalau kita xcontrol☺️

Normal kalau tak jaga makan

normal