38w 6d. SENGGUGUT

normal ke senggugut kdg kdg? takde la kerap tapi sakit sngat..sakit lagi dari senggugut semasa dtg bulan..normal ke? tapi dia senggugut skjap je

2 Các câu trả lời

rsanye tu bkn sngugut sis..hehe..tu tnda2 contraction tu sis..nnt klu skit tu mkin krap n mkin bpnjangan sis p hosp cpt2 yer.. smoga dipermudahkan segala urusan ☺️

5y trước

hahaha..lbih krang je sis..tp skit contraction ni lg kuat..nk dduk xkena..baring xkena..hehe

Contraction tu sis..kalau kerap setiap 5 min dah nak tanda bersalin lah tu..