pendarahan implantasi

Normal ke saya dah 4minggu tapi belum ad pendarahan implantasi?

9 Các câu trả lời

Implantation bleeding hanya terjadi ketika embryo mula melekat dekat rahim. Proses tu terjadi pada hari ke 8-11 selepas Ovulasi dan bukan semua org akan ada pendarahan tu, sangat jarang terjadi. Bila dah tahu pregnant,awak kena risau bila ada sebarang pendarahan yang keluar sebab ianya tidak Normal. Masuk week 3 keatas bukan lagi IB dah melainkan period awak jenis tak regular dan susah nak jumpa waktu subur.

Normal je klau xad pendarahan...yg xnormal klau ad pendarahan...sis bleh stress klau spotting...mkn xlalu tdo pon xlena asyk fkir kenapa...sy spotting 4w4d dh nangis² dh...takut terjadi apa²...smpai usia kndungan 13w spotting bleeding... Alhamdulillah skrg dh 6bln semoga bby membesar ngn sihat sempurna sifatnya amin selamat hgga bersalin...

Normal sis.. Saya xde lnsung pendarahan masa awal2 pregnant haritu.. Klau boleh elakkan pendarahan..

normal sis.. xsemestinye ade spotting tu. sy 2 kali pregnant pn xpenah ade spotting..

Sy ank 1 dh 2 xpnh spotting.. Termasuk yg tngh preggy skng xde spotting..

Normal, samalah macam saya masa pregnant 🤗

Normal. Biasanya dlm6-8w gitu

Normal. Lg bgus

Normal