Pendarahan

Salam semua.. Saya nak tanya, pendarahan implantasi selalunya terjadi pada minggu ke berapa ya? Bagaimana kita nak bezakan adakah ia darah implantasi atau sebaliknya? Thanks semua

2 Các câu trả lời

Pendarahan implants terjadi usia kndungan 3week hgga 4week...msa tu ambrio bru nk tertanam dkt dinding rahim...pendarahan xbnyk mcm setitik jgka msa yg singkat...contoh time kita buang air kencing tgok ad setitik...lpastu dh xad..esok nya ad lg setitik pendarahan wrna pink² ckit,brown mcm priod yg last sebelum nk abis dan xsakit perut...tp kena tgok la pendarahan tu..klau berpanjangan kena ke klinik or hospital...kdg ad normal kdg ad yg xnormal...

Wasalm tk semua kluar darah mse implant.. Ikut bdn msing2.. 😁