7week 2day

normal ke sakit pinggang macam nak period gitu ? sebab anak first saya takde rasa macam ni . atau sebab saya tak makan , makan nasi 2 suap je harini terus rasa nak muntah #bantujawab

5 Các câu trả lời

normal sis. dulu berat sy smpai susut 6kg sbb tk makan lgsung. makan benda2 mcm biskut roti je. tu pon sikit. mmg tk de selera

Normal sakit pinggang kalau pregnant ni. Yang tak normal tu kalau bleeding. Banyakkan bed rest awal2 kehamilan ni.

Pengalaman saya gitu juga sakit pinggang, so jaga postur sesuai kehamilan, guna lumbar support pillow kat kereta

normal time pregnant sakit pinggang..

normal. saya pon mcm tu juga.