bru 14 weeks..

Normal ke rse bby mengeras belah kiri aje..biasenye wktu pagi

9 Các câu trả lời

Tak berapa ok sis. Sebaiknya consume magnesium sis.. Cari magnesium oil.. Makan kena jaga. Cari yang toyyib. Elakkan fake food. Kesian janin nanti.. Kalau nak cari magnesium oil, saya boleh bantu

sy dri awl smpai nak masuk 35w nia baby mmg suka dok kat belah kiri sy . xthu np . nnt nmpk bonjol punggung ke kple tah kat kiri je . kanan leper😆

3y trước

Sis, banyakkan bergerak. Tak ok sebenarnya kalau bayi banyak sebelah kiri.. Nak dekat hujung ni sepatutnya baby ngadap punggung kita n tangan dia banyak ke kanan.. Itu posisi optimum untuk baby keluar sebenarnya

sy masa beberapa hari yg lalu pun dah rasa mcm ni.. 😂skrg 8 minggu dah. ni 2nd prgnant sy

Sy tgh2...asyik keras je pg2..bulat je perut..tp kecik comel je..🤣🤣

saya seblh knn kdg risau

Sama lah. Sblh kiri ja kerap.

normal sebab nak membesar

normal sis

normal