Preggy 30weeks 3days

Normal ke rasa sakit dekat bahagian bawah(kemaluan) bila nak bangun. Kadang nak tidur pun susah nak bangun. Bila duduk lama2 rasa tak selesa dan ngilu. Anyone ibu2 yang pernah ada situasi macam nie? #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

Maybe anak dah ubah posisi kepala ke bawah dan ganggu bhgn bawah kita. Nnt scan masa check up blh tnya pd doktor ya. Jaga posture dgn betul sesuai kehamilan (blh search tengok youtube kkm pasal ni, posture cara tidur, bangun drpd tidur semua ada dlm tu) , slow motion.. buat senaman kegel atau mana2 senaman yg sesuai.

3y trước

👍👍 kena banyakkan rehat juga tu, sy pun, perut mengeras, klu ngilu2 saya x bersenam.. just Rehat je

Saya pon begitu sis tgh merasai. Baby dah berpusing ke bawah rasanya. Apa apa pon smoga baby kita semua sihat ye, moga kita sentiasa dilindungi dan dipermudahkan segala urusan amin❤️🤲🏻

3y trước

Heheh normal sis masuk 7 bulan dah start rasa mcm tu. Kwan saya pon ckp camtu sbb dia dah ada pengalaman. Hihi okay sis most welcome🌹