Najis baby warna ni

Normal ke najis bby mnum susu fm mcm ni ? Bby skrg umr 1bulan 24 hari berak mcm ni. Tidak meragam tidak kembung ..bby ok je tp najis bby mcm ni ..mommy2 yg ada pengalaman sila muncul 😢#seriusnanya #firstbaby

Najis baby warna ni
9 Các câu trả lời

Anak first saya dlu minum lactogen. Mcm ni Jgk. Mula2 biarkan. Lama2 smpai memancut. Doc suggest tukar susu Sbb Iron tinggi n takut panas dalaman baby. Pastu tukar dutchbaby najis warna mustard normal dah

warna green atau gray? kalau gray tak okay. sbb melibatkan organ dlm baby. kalau green rsa xde apa

2y trước

most wc awak☺️

normal..dark green tu sbb susu formula tu tinggi kandungan zinc.ank sy pun camtu..mmg xde masalah

2y trước

tmksih

Normal slalu baby yg berak warna hijau lukut ni sbb susu fm yg high calori

bby sy umur 2 bulan lebih berak mcm ni.. sy terus tukar susu fm dia.

bb consume susu formula najis selalu kaler nye kuning mustard gitu.

normal sbb susu formula..

2y trước

thanks mommy

normal sis,

normal