Pertanyaan tentang Baby kicking

Normal ke mommies yg pernah bersalin czer dan tengah pregnant around 19 minggu kurang deria rasa baby kicking? Ada tak yg pernah mengalami macam sy? *czer tahun 2019, anak 1tahun 7bulan #mommybuntu #pregnancy

3 Các câu trả lời

maaf puan sy kurang psti ttg ini dan tiada pnglmn tntg ini..tp xpe sy try up status puan ni ea hrp ada sudi share pnglmn mereka.dgn puan..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

mcm cousin sy pun 1st czer juga. dah 3 tahun pregnant utk yg 2nd ni. dia pun ckp kurang rasa movement sbb perut dia masih kebas sbb czer

mcm bby sya mggu ke 23 kurg rsa dia tendg. sllu prgi klinik check. tpi doctr ckp bby sya aktiv je 😅.