mmg normal ke .. anak makin manje bila nak dapat adek 😅

normal ke momies anak akn jadi mnje bila nak dapat adek 😅

mmg normal ke .. anak makin manje bila nak dapat adek 😅
31 Các câu trả lời

anak sy dah 3tahun lebih... tahun ney dah sek.. tapi dia punya manja sampai sy rase kenape sy pregnant awal sngat... sedih sangat bile dia nak manja ng kita tapi kita xselesa... lepas 2 mula rase nak marah dia... dia kadang dia tau sy penat dia sendiri pujuk sy... mak sy ckp kalau ank perempuan manja ng kita time kita pregnant kita akn dapat ank lelaki... tapi 2 semua mitos..

Normal tu mommy. Walaupun saya personally takde experience untuk anak kedua sebab belum pregnant anak ke-2, tapi ramai kawan2 yg share experience diorg masa nak dapat anak kedua. Anak pertama akan terlebih manja. Dia macam ada 'instinct' lepas ni tak dapat nak manja sangat dengan mak dia. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

oowhh.... patut la semenjak saya mengandung ni anak saya lain macam perangi .. sikit2 nak nangis bile kluar perangai tu. terutama bile kluar rumah. aduuiii laaa... pening kepala. 😅😅

4y trước

sama laa dgn sy .. masak smbil dukong .. harap² sekejap laa mnje dia to 😅🤣

yer.. betul2... ank akak..yg sulung masuk 6 tahun n kedua masuk 3 thn..makin manja bila akak preggy yg no 3 ni... mgkin diaorg rasa bila ada bby nt dh xblh manja2 kot...hehehe

Btul sis.. Ank sy bru 10m.. sy pulak bru preggy 5w memang makin manje nk bkepit je.. Kita sruh la main dgn kakak&abg die tetap jugak cri mama dia

saya kerja di taska. mmg perasan kalau mak dia prgnant anak dia mesti buat perangai. hmpir setiap budak mcmtu. org ckp pembawakan adik

Normal mommy. Baby dpt rasa. Moga nnti dia mjdi abg yg baik utk adiky. Good luck bigbro💕 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

normal anak sy 5tahun pun manja stiap kali bangun tido atau mau tido msti cari sy minta peluk😊..

hehehe normal sis sbb anak sy Pn skrg manjaa sngt smpi nk bkepit je dng dia nak masak pn dia ikut ..

Patut ler si kenit mama nk tidur bkepit, manja lain mcm. Tau nk dpt adik. 🙊