berpantang

assalammualaikum , saya nak share sikit masalah saye . saya nak berpantang dekat rumah mak saya sendiri , tapi suami suruh berpantang dengan maknye . bile saya terus terang dia marah saya . saya ni ada masalah tekanan mental , tambahan pulak dengan adek tiri suami yang masih berumur 6+ ( mulut kepoh takberhenti bercakap ) . saya pregnant dah cecah 27+ nie , mulut adek dia tu membuatkan saya stress , ini kan pulakkk dah bersalin nanti saya nak kena berpantang kat sane pulak kan 😫. saya lagi suka keadaan yang sunyi , sebab dari kecik saya dibesarkan dengan adek beradek yang senyap . haih runsing saya dibuatnye .

2 Các câu trả lời

biasa husband suruh kita pilih bpntng kt mana.. xtau la ada husband jenis cmtu paksa2 org

bincang elok² ya sis...