Perut tak nampak

Normal ke mgandung perut kejap nampk besar kejap nampak kecik??risau pulak kite tgk perut nie..sy skrg baru 14week

36 Các câu trả lời

normal sis.. sy dh 5bulan pun perut still x nampak. tp bila scan bby alhamdulillah sihat

2t trước

Alhamdulillah..trma ksh respon

normal, sy 6 bulan pregnant pun perut xnmpk ..masuk 7 bulan bru la nampak perut.

sama mcm sya .. 15hb kena scan lain doktor cakap baby kecik .. sya baru 10w

samala. 14 weeks tp prut x brp nmpk. tp scan ok je baby sihat size normal.

saya anak no 4 Dan 5 perut kecik orang pun tak perasan mengandung🤭🤭

normal, saya masa nak bersalin 35minggu baru nampak perut 😂

normal sbb kdg bloated tu jap nmpk besar jap nmpk kecik

saya pregnant 8 bln perut kecik. org xtaw kata mngndung 😂

2t trước

normal..tu kcik lg..ade org 6bln bru nampk..sy 8bln bru nampk..normal..asalkn scam sihat mmbesar dgn jaya

normal. saya 24 minggu baru nampak baby bump

normal sis,sy 20 weeks ++ bru nampak perut.