Perut tak nampak

Normal ke mgandung perut kejap nampk besar kejap nampak kecik??risau pulak kite tgk perut nie..sy skrg baru 14week

36 Các câu trả lời

normal je mcm Tu Dr ckp sblom 3 bln kdg belah ptg perut mmg nmpk lag besar dri wktu pagi sbb angin dlm bdn ..tgu 4 bln cmtu bru btol baby bump

2t trước

Aha btl...smlm pon perut nmpk besar belah ptg..klo pg xd plk..pelik..hahaha

saya 14 week buncit teruk sbb mmg asal perut buncit haha . tkntahu buncit sbb baby bump atau lemak haha

2t trước

betul...saya pon sama..sbb dah mmg buncit..kalau dulu terpaksa jugak cover2 perot tarik nafas nk nmpk kempis tp skrg lega boleh lepas je perot.. kalau org tegur ada alasan dah pregnant😂

Masa 14w perut saya tk nmpk lagi, skrg 24w pn masih xnmpk 😂😂 tpi alhamdulillah baby aktif duk menendang perut ibu dia 😂😂

normal, sy masuk 6 bln baru nmpk baby bump..maybe bloated kot, angin..saya dulu pn mcm tu jgk, kdg lps mkn je nmpk perut besar sikit 😂

2t trước

Tulaaa...mkn je bole nmpk perut,tak makan or mkn sikit je tak nmpk..pelik jgk..hehe

normal awak, sy pregnnt 9bln bru nmpk perut skli bby lhir 3.25kg slgi doc ckp bby sihat its okay lgipn best apa perut tk nmpk hihihi

2t trước

Owh ye..semangat jgk ank sis ye..

saya pun Mcam tu sis Sya dah 15week kadang perut membuncit kadang kecik je lagi2 Klu waktu pagi kecik je lpas mkan bru nmpk perut hehe

2t trước

Kan...sy pon mcm tuu...

normal je..saya yg 9 bulan ni pun, kalau bangun waktu pagi perut kecik. lepas dah makan nnti sampai malam elok je besar 🤭

2t trước

Hahahahah...pelik kan..mcm belon rasanya..haha

normal je. ada orang pregnant 9 bulan pun tak nampak perut sis. yg penting baby dalam perut sihat.

2t trước

Tulaa..tp risau laa sbb kdng nmpk mcm tak mgandung..sbb ad kawan tegur mgandung ke x☺️

Yg penting bila check up tu ukuran baby okey sesuai dgn minggu 😊 bab perut kecil besar ni depends pd si ibu.

2t trước

Owhh..ok faham tq

normal ka,kalo 14 week nurse xdpt rasa baby lg tym nak ukur tu??ka sbb tebal lemak?😅